top of page

SESIUNE STUDENTEASCA A LA CLUJ 

words: Costa

Au trecut sărbătorile, a venit zăpada, a început și sesiunea pentru studenții din Cluj. Pentru a-și pregăti examenele ca la carte student Pop Adrian zis și Plopu și student Ilie Spătar zis și Iliuță au hotărât să profite de condițiile perfecte pentru câteva ieșiri urbane. Hila.ro si ochii lui electronici au fost pe fază pentru a strânge material pentru lucrările celor doi.

Prima ieșire, una mai mult de încălzire, a fost la un handrail din cartierul Gherogheni, loc mai vechi de jibbing al orașului, pe care Toni din Sibiu și Costash îl dovedeau prin 2005. Cei doi tineri studenți n-au stat mult pe gânduri și într-o jumătate de oră au rezolvat problema cu fs 50-50 și 5-0 pentru Plopu, și bs 50-50 cu traversare de stradă pentru Iliuță. A urmat apoi ora de laborator, adică toe-in kicker action cu un Golf trei, în parcarea de la Iulius Mall, oră întreruptă de angajații firmei de securitate a magazinului, poate pentru nerespectarea normelor de protecție a muncii. Mersi băieții!

Următoarea ieșire a fost dedicată găsirii de noi spoturi. Astfel experimentul a dat roade, o măsuță de picninc și un copac din Hoia fiind marile descoperiri. Fs 180 peste măsuță la Iliuță și tailslide cu faceplant la Plopu. All-in-all au scos de-un 5, deci admiși la experimente.

Cetățuia a fost aleasă pentru ora de seminar. Aici spoturile “ bătrânului profesor” Costash au fost distruse mai ales de studentul Plopu, nici Iliuță nelăsându-se mai prejos. Nosegrab tailbonk pentru Plopu și tail stall pentru Iliuță langă banca îndragostiților și fs 180 Plopu la crucea lui Funar. Dovezile fotografice le aveți alăturat, voi doar mai trebuind să dați note studenților.

Ultimele două ieșiri au reprezentat cireașa de pe tort al întregului an studențesc. Aici pe lângă cei doi studenți a mai fost prezent și doctor Vladi din Baia Mare, fost student al Clujului el însuși. Prima dată a fost vechea poartă a garnizoanei medievale a Clujului. Straight drop Vladi și Plopu și shifty drop Iliuță. Aterizarea pe scări, oasele rezistă. A urmat apoi handrailul roliștilor dintre blocurile gri. Doctor V ne-a arătat cat de mult îi are la suflet pe aceștia și a scos frontboardul de rigoare. Plopu nu vroia să se lase mai prejos, deci logic a urmat noseslide și fs 50-50.

Astea fiind zise profesorii s-au retras la deliberările pentru note, iar studenții ca studenții la o bere, două, trei cu alcool și una fără alcool pentru hila.ro. Cum încă notele nu au fost anunțate vă rugăm și pe voi să îi ajutați pe profesorii noștrii la notare în sistemul de la 1 la 10 la secțiunea de commenturi de pe feisbuk. Șeful de promoție va caștiga o excursie one way to Jamaica!

bottom of page